lauantai 4. tammikuuta 2014

Pennut 8 viikkoa / Kittens 8 weeks

Ruska

Ruska, joukon esikoinen, on myös pentueen villikko :). Jos kuuluu rapinaa uudesta paikasta, asialla on useimmiten Ruska. Ruska hyppii myös jo suveenisti pennuille oviaukkoon eteisen ja olohuoneen väliin laitetun esteen yli moikkaamaan meitä ihmisiä, kun saavumme kotiin. Kun riehut on riehuttu, Ruska tykkää myös viettää aikaa sylissä, erityisesti Heikan sylissä <3.

Kuura

Kaunokainen Kuura on pennuista rauhallisimmasta päästä <3. Leikeissä Kuura on innolla mukana, mutta Kuuraa ei ole toistaisesi yllätetty verhoista tai kaappien ylähyllyiltä :). Kuura ei turhia ujostele ja vetää itsensä usein reporangaksi syliin kuin syliin ja antaa rauhassa itseään pideltävän- mahtava luonne ajatellen Kuuran tulevaisuudennäkymiä, joihin kuulunee myös näyttelykäyntejä :).

Halla


Halla, ensimmäinen pikku kollimme, on valloittava pieni herrasmies <3. Halla on melko samalla sekunnilla syntyneen siskonsa Kuuran tavoin rauhallinen luonne, joka viihtyy leikeissä, mutta jota ei ole yllätetty ainakaan vielä tuhmuuksista :). Halla tykkää viettää aikaa sylissä, ja muiden kollien tavoin Halla kiipeää usein oma-alotteisesti syliin <3.

Myrsky

Tämän pojan kohdalla nimi ei taida olla enne, sillä Myrsky Myrskyläinen on nimestään huolimatta mitä lempein ja rakastavin kolli <3. Myöskään Myrskyn ulkonäköön ei kannata luottaa- tämä enemmän villikolta näyttävä poika viihtyy villejä leikkejä paremmin hellittävänä :). Myrsky on joukosta tällä hetkellä suurin -Myrskystä kasvanee iso ja rakastava kollipoika <3.

Nietos

Kollipoika Nietos on joukon ilmeikäs söpöläinen <3. Nietos tykkää korostaa söpöyttään selälleen kierähtäen rapsutuksia tai leikkejä toivoen <3. Nietos syntyi supersankarin lailla, mutta Nietoksen jatkotaival on muistuttanut lisäksi supermallin uraa -Nietoksen menoa katsellessa on vaikeaa olla hymyilemättä :). Nietos tykkää leikkimisestä, mutta ei myöskään ole löytynyt pahanteosta, vaan sylistä :).


Routa

Routa ja kilpparisiskonsa Ruska muodostavat varsinaisen vauhtikaksikon :). Routa on kaunokainen, jonka leikit ovat yhtä monipuolisia kuin tytön turkki. Neidiltä ei virtaa puutu, mutta rauhoittuu myös hellittäväksi kun bisneksiltään kerkeää  <3. Rakastettavan neitokaisen touhuilua seuratessa ei aika käy pitkäksi! Jos eivät seikkailut vie huomiota, Routa arvostaa sylejä mainioina paikkoina ottaa nokosia ja saada silityksiä :) 

Lumi 

Pahnan pohjimmainen Lumi on kasvanut jo "isoksi" tytöksi <3. Nyt Lumi on jo alkanut saamaan muita siskoja kiinni painossa, mutta pienestä koostaan huolimatta Lumi on alusta asti ollut mukana pentujen leikeissä, vaikka aluksi olikin melko jatkuvasti alakynnessä <3. Nyt tämän sisukkaan pikkuneidin vauva-ajat alkavat olla takanapäin, ja tytöstä on kuoriutumassa tunteikas pieni kaunotar :).

2 kommenttia:

Daniela kirjoitti...

Voi miten upeilta siperiankissoilta koko jengi alkaa jo näyttää <3 Varsinkin Myrsky on mielestäni erityisen komea ;)

Pinja kirjoitti...

Eivät ole mitään vauvoja enää, kunnon kissoja jo ❤. Olisin vähän veikannutkin, että Myrsky on sinusta erityisen komea ;)